Nyckelfritt i litet format

Elektroniskt hänglås med smarta funktioner från SALTO
Nyckelfritt i litet format

Välkommen till samtiden, du som fortfarande använder traditionella hänglås på dörrar, skåp, grindar och containers. Med SALTO:s nya elektroniska hänglås Neoxx G3 har du funktionaliteten hos moderna nyckelfria låssystem i det lilla formatet, eller ”en omfattande tillträdesplattform” som SALTO själva uttrycker det. 

Öppna och lås via mobilen eller smartklockan (iOS- eller Android). Ge tillträde till medarbetare, besökare eller samarbetspartners på distans. Hänglåset klarar till och med av att ta emot och skriva information. Inget fel på ”hårdvaran” heller. En specialkåpa med en struktur i dubbla lager ger ett effektivt skydd mot fall, stötar, borrning/sabotage och extremt väder.

Neoxx G3 kommer med 8 mm (diameter) bygel, och finns med bygelängderna 25, 30, 60 och 90 mm. Själva hänglåset väger 515 gram.

Läs mer på www.saltosystems.com/sv-se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.