Nya våtpolermaskiner från FLEX

Maskinerna som är en klippa för den perfekta finishen.
Nya våtpolermaskiner från FLEX

Stor variation i färg, textur och ytbehandling. Bättre slitstyrka än många andra golvmaterial och dessutom ekologiskt hållbart. Att många företag väljer att behålla sina stengolv vid restaurationer är lätt att förstå. 

Men för att göra till exempel marmor och granit rättvisa, ta bort repor och släta över ojämna kanter för en högblank finish – då vill du ha proffsgrejer som FLEX nya våtpolermaskiner LW 1202 N och LW 1202 SN. Båda modellerna kommer med central vattentillförsel, snabbkoppling för vattenslang och keramiskt belagda transmissioner för optimalt slitage- och rostskydd. Skillnaden mellan maskinerna? LW 1202 N kommer med konturstickpropp som passar till isolationstransformator, medan LW 1202 SN har en PRCD-Personskyddsbrytare integrerad i kabeln för portabel användning utan transformator.

Mer info hittar du på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.