Nya stativ för montage av material i tak

Nya stativ för montage av material i tak

Alla behöver vi som bekant lite stöttning ibland. Inte minst om du jobbar med gipsskivor, plywood, paneler, OSB eller andra material som ska monteras i tak eller snedtak. De här två nya stativen från BESSEY är inte bara lätta och supersmidiga att ställa upp (utan verktyg), de erbjuder dessutom en större stödyta än tidigare modeller, och har en genomtänkt konstruktion som gör att de fungerar att användas i trappor.

Takstativet STE-DS till att börja med, väger endast 350 gram och stöder, och fungerar som tillbehör för takstöd med en diameter på 25–28 mm (på innerröret). Behöver du använda större takstöd än så är det bara att kliva på byggstativet STEBS som väger 1,5 kg och fungerar för takstöd med en diameter på 29–32 mm.

Till dessa skönheter behöver såklart också en stilig och funktionell bag. Och visst har BESSEY även rullat ut en sådan, kombipåse STE-BAG heter den. Läs mer på www.bessey.de

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.