https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Nya snabborkande täckfärger från Mathys

Nya snabborkande täckfärger från Mathys

Grundfärgen är lite av målarens hemliga vapen – en genväg till ett bra resultat som säkerställer god vidhäftning och ser till att nästa lager inte blir flammigt. Men ibland är förutsättningarna långt ifrån optimal för att få till den där perfekta ytan. Då behöver du bra grejer. Mathys Pegaprim är en serie vita täckande grundfärger för problemlösning på olika ytor både inom- och utomhus. Färgerna är mycket snabbtorkande – dammtorra på 15-30 min och övermålningsbara efter endast 45-60 min. 
Pegaprim-serien består av tre produkter med olika egenskaper. Pegaprim Isofix är en Schellack-baserad täckfärg för målning av spärr- och häftgrunder utomhus. Pegaprim har ett liknande användningsområde, men kan även användas inomhus. Pegaprim Sanitop är framtagen för målning av bland annat våtrumsgrunder både inom- och utomhus. Färgerna säljs i burkar om 1, 5 och 10 liter, där en liter täcker upp till 10 m² beroende på underlag. Mer om de nya grundfärgerna hittar du på www.welinoco.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.