https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Ny produktserie för svetsarbeten från Linde 

Ny produktserie för svetsarbeten från Linde 

Hade du vägarna förbi Elmias Svets och Fogningsteknikmässa (10–13 maj)? Kanske du rent av passade på att klämma och känna på den här sprillans nya och patenterade produktserien, ARCLINE, från svenska Linde, som tagits fram för att förbättra och effektivisera svetsningsarbeten?

Initialt har tre produkter rullats ut. ARCLINE PAW är en robust plasmasvetspistol för mekaniserad svetsning som endast kräver tre slitdelar: två elektroder och en dysa som fungerar för alla plåttjocklekar. ARCLINE PP är en TIG-svetspistol framtagen för mekaniserad TIG-svetsning av aluminium med pluspol på elektroden. ARCLINE MT är en flexibel släpsko som utvecklats i samarbete med universitetet i Dresden och kan användas både för raka plåtar och rör med en diameter på max två meter. Läs mer på www.linde-gas.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.