Nya bandgrävare i Hyundais A-serie

Nya bandgrävare i Hyundais A-serie

Sedan Janne Josefsson klev ned från public service-barrikaderna till förmån för trötta produktioner som Alla mot alla och Let’s Dance, har det sannerligen varit lite si och så med den GRÄVANDE journalistiken. Det vill vi på DMH ändra på, redan med den här texten om Hyundais senaste tillskott i A-serien. 

Två stycken 155 hk-bandgrävare med tjänstevikter på 16 respektive 18 ton är det vi pratar om: HX160A L och den något större HX180A L, maskiner som bland annat kan skryta med fem procent lägre bränsleförbrukning än föregångarna, ett 27 procent högre vridmoment och en partikelreduktion på 60 procent utan EGR-ventil. Båda modellerna kommer dessutom med fjärrövervakningssystemet Hi MATE, som på distans ger full access till info som drifttimmar och bränsleförbrukning. Mer info och alla specs hittar du på www.ems.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.