Ny värmekamera med vidvinkelobjektiv från Testo

Ny värmekamera med vidvinkelobjektiv från Testo

Med fortsatt höga energikostnader, en allt striktare klimatlagstiftning och en större efterfrågan på hållbar fastighetsdrift i stort, är behovet av att kunna minimera värmeläckage i husets klimatskal större än någonsin. Ett högintressant verktyg för energikonsulter, servicetekniker och andra som vill kunna göra byggtermografering och energianalyser är den här nya, IP54-klassade värmekameran med vidvinkelobjektiv från Testo. 

Med en upplösning på 640 x 480 pixlar, en värmekänslighet på 40 mK och funktioner som ScaleAssist som automatiskt ställer in den optimala värmebildsskalan, är det lättare än någonsin att upptäcka köldbryggor, konstruktionsdefekter, värmeläckor och andra avvikelser/byggfel.

Med den kostnadsfria mjukvaran IRSoft analyserar du bilderna ytterligare vid behov och skapar snygga rapporter som imponerar på kunderna.

Läs mer på www.nordtec.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.