Ny serie testenheter för fiberoptisk utrustning

Ny serie testenheter för fiberoptisk utrustning

Amerikanska TREND Networks har i över 30 år utvecklat fiberoptisk testutrustning. Senast ut från utvecklingscentret i Oriskany, New York, är en helt ny serie kompakta enheter för noggrann testning, felsökning och certifiering av fiberoptiska kablar. 

FiberMASTER, som den nya serien heter, omfattar hela sju modeller. Av dessa är fyra stycken dessutom handhållna, och tillgängliga som quad-, multimode-, singlemode- och PON-modeller. Det dynamiska omfånget är 29/30 dB för multimode-fibrer och 37/38 dB för singlemode-fibrer. Alla enheter erbjuder inställning av våglängder på 850–1 625 nm, och kommer med anslutningsmöjlighet för inspektionskameraprobe.

Uppföljningar och utvärderingar görs enkelt i PDF-format med hjälp av den kostnadsfria programvaran CertSoft. Mer info hittar du på www.conrad.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER