https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Ny serie kakelskärare för proffs

Ny serie kakelskärare för proffs

Två års intensivt utvecklingsarbete tillsammans med professionella plattsättare ligger bakom den här serien kompetenta kakelskärare från Montolit, som tagits fram för att kunna klara såväl stora och hårda, som tunnare och ömtåligare, plattor. 

Fem stycken robusta modeller med skärlängder från 630–1 610 mm är det vi pratar om, mer specifikt. Samtliga med trevlig funktionalitet såsom push-funktion, fjädrande plattstöd, helgjutna, stabila stödarmar, synlig skärtrissa och ett smart handtag med kraftindikatorer och ”snabbknäck” som varken behöver backats eller ritsa bakåt i startläge. Samtiga fem modeller kan även kompletteras med Mosaikmattan Montolit för precisionskapning av ömtålig mosaik och glasplattor. Masterpiuma Power 5 är namnet du ska lägga på minnet. Mer info hittar du på www.tebo.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.