https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Ny serie innovativa maskeringstejper

Ny serie innovativa maskeringstejper

Har maskeringstejpen du jobbar med superabsorberande polymer, eller ett PaintBlock-pulver som vid kontakt med vattenbaserad färg bildar en gelliknande barriär som förhindrar att färgen tränger in under tejpkanten? Om inte, så borde du definitivt kolla upp de här nya maskeringstejperna i KIP:s Frogtape-serie.

Frogtape Grön är en maskeringtejp med medelstark vidhäftningsförmåga och ett brett användningsområde både inomhus och utomhus. Vid användning inomhus kan tejpen sitta i upp till 21 dygn. Utomhus är samma siffra 7 dygn.

Frogtape Gul har en lägre vidhäftningsförmåga som gör tejpen särskilt lämplig för användning på känsliga underlag som tapeter, nymålade väggar och behandlat trä, och kan sitta inomhus och utomhus i upp till 60 dygn.

Båda tejperna kommer i bredderna 24 mm eller 36 mm, och levereras i en återförslutningsbar plastförpackning som skyddar mot vätska.

Läs mer på www.tebo.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.