Ny multifuktmätare från Protimeter

Ny multifuktmätare från Protimeter

Enligt Boverkets beräkningar dras omkring en tredjedel av det svenska byggnadsbeståndet med fuktskador – skador som varje år, enligt försäkringsbolagen, kostar omkring tio miljarder kr att åtgärda. Med Elma Instruments multifuktmätare MMS3, som i praktiken är ett fyra-i-ett-instrument för fuktmätning och fuktsökning, kan du utföra såväl destruktiva och icke-destruktiva mätningar som avancerade sökningar – och i förlängningen upptäcka problem på ett tidigare stadium än med alternativa metoder. 

MMS3 levereras med inbyggd IR-termometer, funktionalitet för daggpunktsberäkning, och kommer med en förstärkt WME-ingång för externa sonder. Och med den tillhörande, kostnadsfria appen flyttar du enkelt upp mätdata, statistik och annat relevant information via Bluetooth till molnet. 

Mer info finns på www.elma-instruments.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.