Ny lösning för energieffektiva fönster

Ny lösning för energieffektiva fönster

Låt oss presentera ett enklare, miljövänligare, betydligt billigare och allt mer populärt alternativ till fönsterbyten för de kunder som vill minska kallras, kapa uppvärmningskostnader och öka energieffektiviteten i stort: fönsteruppgradering. 

Klimatrutan från Grundels Fönstersystem är en lösning där 2-glasfönster kan uppgraderas till 3-glasfönster inifrån fastigheten – utan byggställningar, väderskydd och byggdamm. Och med en installationstid på cirka 30 min per fönster. Klimatrutan kan appliceras på alla typer av fönster oavsett form och tidsålder, från spröjsade sekelskiftesfönster till stora funkisfönster.

Metoden är hela 60 procent billigare jämfört med ett traditionellt fönsterbyte, ger 50 procent minskade bullernivåer, 20 procent mindre energiförbrukning och 100 procent mindre kallras. Läs mer på www.grundels.se.

* r hittar du även en video hur Grundels Klimatruta fungerar

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER