Ny kvartett i Festools DOMINO-familj

Ny kvartett i Festools DOMINO-familj

Att våren står för dörren med allt vad det innebär är självklart trevligt, men att knoppar brister hamnar onekligen lite grann i skuggan av det faktum att Festool samtidigt väljer att utöka sitt DOMINO-system med fyra nya demonterbara förbindningar till sin förbindningsfräs DOMINO DF 500. 

De nya förbindningarna erbjuder inte bara ett snabbt, enkelt och stabilt sätt att bygga möbler – utan stor flexibilitet för hantverkaren. Är du inte nöjd med jobbet är det bara att lossa och börja om. De fyra nya förbindningarna tillverkas snabbt med förbindningsfräsen DOMINO DF 500, utan behov av ytterligare specialmaskiner. Och väl monterade sticker de inte ut, vilket gör arbetsobjekten stapelbara och minimerar risken för skador vid transport. Förbindningarna går att placera både med DOMINO-brickan och i kombination med en hålrad – i alla materialtjocklekar från 18 till 28 mm. Läs mer på www.festool.se/domino

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.