Ny fasadfärg för betongytor från Colorex

Ny fasadfärg för betongytor från Colorex

Det är inte bara arbetskläder, och dess bärare för den delen, som har nytta av att kunna andas för bästa funktionalitet. Det behöver även anlagda betongytor, för att minimera riskerna för frostspänning, sprickbildning, skadad puts samt vita/ljusgrå fläckar och ojämn/kornig textur orsakad av kalkfällning – eller i värsta fall att fukt tränger in i fastigheten. 

Allt det där eländet slipper du med Colorex nya produkt Betosil, en högtäckande, diffusionsöppen och väderbeständig fasadfärg med lång hållbarhet, hög vattenångpermeabilitet och smutsavvisande egenskaper som är speciellt framtagen för målning av betongytor, inklusive prefabbetong.

Appliceras med pensel, roller eller färgspruta. Dammtorr på en timme. Övermålningsbar på 2–4 timmar. Finns som 2,7- eller 9-litersburk.

Läs mer på www.colorex.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.