Nuron-familjen växer

Nytt 22V-multiverktyg med StarlockMax-fäste från Hilti
Nuron-familjen växer

Hur många Nuron-verktyg är vi uppe i vid det här laget? Ett försvarbart antal är det hur som helst, sedan Hilti rullade ut plattformen i Manchester hösten 2022. Ett av de senaste tillskotten i den ständigt växande 22V-familjen är det här multiverktyget, SMT 6-22, som bland annat kan skryta med en större oscilleringsvinkel (4 grader), aktiv vibrationsreducering, djupmätare, parallellstyrning, LED-lampa och samt riktigt låga vibrationer – eftersom verktygets kropp är frikopplat från huvudet. 

Som vanligt när det kommer till Nuron-sortimentet har en hel del energi lagts på ergonomi och användarvänlighet. För just SMT 6-22 manifesterar sig detta bland annat i en smart på/av-funktion som gör att utlösaren inte behöver hållas intryckt vid drift.

Och såklart StarlockMax-fästet som gör det enklare/säkrare att byta sågblad, och även ger bättre energiöverföring till materialet.

Läs mer på www.hilti.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.