Nätdriven betongslip med hög effekt

Nätdriven betongslip med hög effekt

”Ändlös kraft, på alla underlag”. Tydligt är att Festool inte skräder orden när det kommer till marknadsföringen av nya nätdrivna betongsslipen RG 130 ECI. Och visst är det en riktigt maskin de plockat fram, som gissningsvis kommer att tilltala många yrkesproffs inom områden som renovering/sanering och borttagning av tuffa material såsom betong, massagolv och diverse ytbeläggningar.

Här snackar vi en kontinuerlig effekt på 1 600 W och ett reglerbart varvtal på 6 500 rpm. Plus möjligheten att jobba i princip dammfritt genom att ansluta dammsugaren CTM 36 AC RENOFIX vis Bluetooth.

Avslutningsvis gillar vi också det uppfällbara borstsegmentet, som gör att gamla ytskikt och limrester kan tas bort ända intill väggen/kanten, och det anpassningsbara extrahandtaget med Softgrip som minskar vibrationerna under arbetet. 

Läs mer på www.festool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.