Något för alla

Nya brytbladsknivar och blad från Hultafors.
Något för alla

”Vi har tagit ett helhetsgrepp om knivsegmentet” låter Hultafors meddela i samband med lanseringen av hela 13 nya brytbladsknivar i olika utföranden och fyra nya blad.

I brist på bättre skulle det gamla uttrycket ”någonting för alla” kunna beskriva sortimentet: några kompakta varianter, några med fokus på ergonomi samt ytterligare några med fena som ska tilltala mattläggare då fenan kan användas till att trycka ned mattkanter. 

Gemensamt för samtliga modeller utan den minsta är att de kommer i två utföranden för att skjuta fram bladet, antingen med autolock eller wheel lock-funktion. Bland de nya bladen kan nämnas Performance (extra skärpa och slitstyrka) och varianter avsedda speciellt för plast och gips. Samtliga nya brytbladsknivar är också symmetriska, vilket innebär att de går att anpassa för både höger- och vänsterhänta användare.

Mer info finns på www.hultaforsgroup.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.