MyGizmo AB förvärvar P&K TimeApp AB

Har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i P&K TimeApp AB
MyGizmo AB förvärvar P&K TimeApp AB

MyGizmo, som vuxit till att bli en innovativ och stabil mjukvarutjänst för projekthantering, förvärvar nu P&K TimeApp AB. Detta i ett led att bli en av de ledande aktörerna inom Crafttech och Field applications i Sverige.

MyGizmo ingick avtal på onsdagen om att förvärva samtliga aktier i P&K TimeApp AB i Katrineholm, som utvecklar tidredovisningssystemet TimeApp.

TimeApp har under åren byggt upp en stabil och nöjd kundbas, bestående av bland annat mindre hantverksbolag, konsulter samt jurist- och advokatbyråer. 

Lars Knapasjö, avgående vd och grundare av TimeApp kommentar förvärvet:

– Jag känner mig trygg med att få lämna över tyglarna till MyGizmo. Under de senaste åren har de visat på en stark drivkraft och ett starkt engagemang, säger han i ett pressmeddelande.

– Jag är övertygad om att förvärvet kommer att skapa ömsesidiga fördelar för kunderna, de anställda och TimeApps partners.

”BRANSCHLEDANDE TJÄNSTER”

Medgrundarna av MyGizmo, vd:n Therese Thard och produktchefen Philip Nicander, uttrycker entusiasm över förvärvet av TimeApp.

– Vi ser fram emot att välkomna TimeApp till oss på MyGizmo. Tillsammans kommer vi att arbeta mot gemensamma mål och fortsätta leverera branschledande tjänster för tid- och projektredovisning. 

Förvärvet innebär att man kommer kunna erbjuda bättre och mer innovativa lösningar, som kan levereras ut snabbare på marknaden.

Notervärt är att förvärvet inte kommer att innebära några omedelbara förändringar för befintliga kunder. TimeApp kommer drivas vidare under samma varumärke som tidigare.

Läs mer om MyGizmo här.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.