https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Mutterdragare med lägre vibrationer från FLEX

Mutterdragare med lägre vibrationer från FLEX

Tre av tio arbetssjukdomar i byggbranschen beror på vibrationsskador. Och för många av de som drabbats av vita fingrar och domningar/stickningar i händer och armar är inte sällan arbete med mutterknackare en bidragande orsak till problemen. Med det sagt är det såklart fint att se att tillverkarna tar problematiken på allvar.  

Unikt för FLEX nya mutterknackare IW 1/2’’ 750 18.0-EC och IW 1/2” 950 18.0–EC är att motorn och slagmekanismen inte är placerat i handtaget, utan i det förstärkta och pressgjutna aluminiumhöljet – en lösning som ger betydligt mindre vibrationer [15,1 respektive 17,88 m/s2] än traditionella konstruktioner.

Riktigt bra prestanda erbjuds dessutom. Med ett maximalt vridmoment på 750 respektive 950 Nm kan maskinerna lossa det mesta i arbetsväg. Smart funktionalitet ser dessutom till att du inte drar skruvar och muttrar för hårt.

Läs mer på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.