Murbrukets nemesis

Borrhammare med banbrytande slagstyrka från DEWALT
Murbrukets nemesis

Yay! En ny proffsmaskin! Det senaste tillskottet i DEWALTs populära 54V XR FLEXVOLT-sortiment är DCH733 – marknadens just nu kraftfullaste batteridrivna SDS Max-borrhammare inom 8 kg-sortimentet.

 

DCH733 är speciellt framtagen för tuffa rivningsarbeten, tunga betongkonstruktioner och avancerade infästningar i murverk – särskilt på extrema och otillgängliga byggarbetsplatser utan tillgång till elnät. Slagstyrkan klockar in på hela 13.3 Joule, vilket betyder att maskinen klarar borrningar på upp till 48 mm i betong – och har samtidigt, tack vare ett speciellt antivibrations-handtag, klassledande låga vibrationsnivåer (9.0 m/s2). Som extra säkerhet är maskinen även utrustad med ett mekaniskt och elektroniskt antirotations-system som slår av maskinen direkt om något skulle gå fel.

Läs mer på www.dewalt.se

 

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER