Murbrukets nemesis

Borrhammare med banbrytande slagstyrka från DEWALT
Murbrukets nemesis

Yay! En ny proffsmaskin! Det senaste tillskottet i DEWALTs populära 54V XR FLEXVOLT-sortiment är DCH733 – marknadens just nu kraftfullaste batteridrivna SDS Max-borrhammare inom 8 kg-sortimentet.

 

DCH733 är speciellt framtagen för tuffa rivningsarbeten, tunga betongkonstruktioner och avancerade infästningar i murverk – särskilt på extrema och otillgängliga byggarbetsplatser utan tillgång till elnät. Slagstyrkan klockar in på hela 13.3 Joule, vilket betyder att maskinen klarar borrningar på upp till 48 mm i betong – och har samtidigt, tack vare ett speciellt antivibrations-handtag, klassledande låga vibrationsnivåer (9.0 m/s2). Som extra säkerhet är maskinen även utrustad med ett mekaniskt och elektroniskt antirotations-system som slår av maskinen direkt om något skulle gå fel.

Läs mer på www.dewalt.se

 

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com