Monteringsverktyg för väggbrickor och blandarfästen

Monteringsverktyg för väggbrickor och blandarfästen

Just den här typen av små, behändiga monteringshjälpmedel uppfinns ju påfallande ofta av hantverkare själva, som sedan på olika sätt tar dem till marknaden. Just den här lilla tingesten kommer från Trio Perfekta, och effektiviserar montering/demontering av väggbrickor och blandarfästen. Två versioner finns att tillgå: en för 15 Pex och en för 16 Pex/Pb/Alupex.

Fyra enkla steg är vad som krävs. Trä klämringen på monteringsverktygets ände tills den bottnar mot kanten på den rörliga hylsan. Skjut in klämringen genom att föra den rörliga hylsan framåt så långt det går.

Placera sedan stödhylsan på den sexkantiga änden på verktyget och för i stödhylsan i mediaröret. Tryck i stödhylsan tills den bottnar mot mediarörets ände. Klart! Definitivt värt att testa, inte sant. Läs mer på www.trio-perfekta.se.

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Transportbilsdagen den 26 augusti?


SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.