Monteringsfärdiga byggsatser för attefallshus

Monteringsfärdiga byggsatser för attefallshus

Sedan den maximala byggnadsarean för attefallshus ökades från 25 till 30 kvadratmeter har en rad nya produkter sett dagens ljus.

Skellefteå-baserade Lövångers Byggs attefallshus i byggsats är anpassat för nordiskt klimat, och går även att göra vinterbonade. Välj eller vraka på Lövångers Byggs hemsida, där du också kan låta dig inspireras av tidigare kunders projekt.

Hos Lövångers Bygg hittar du en hel serie monteringsfärdiga byggsatser i olika utföranden, särskilt framtagna för den som också vill uppföra, bland annat, ett fritidshus, stuga, uterum/orangeri eller kanske ett rejält förråd utan att behöva krångla med bygglov.

Skulle du mot förmodan inte hitta något som faller i smaken, så finns även möjlighet att starta från scratch och bygga ditt eget drömprojekt med ett 3D-verktyg.

Läs mer på www.lovangersbygg.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.