Modernt, slimmat och synligt

Varselkläder i stretchmaterial från Mascot
Modernt, slimmat och synligt

Att det knappt går att hitta traditionella arbetskläder utan stretch nu för tiden är ju ingen nyhet för den som uppdaterat garderoben i modern tid. Annat är det med varsesortimentet där valda yrkesgrupper länge fått offra bekvämlighet för synlighet. Med Mascots nya kollektion ACCELERATE SAFE är det färdigkompromissat. 100 procent stretchtyg borgar för en helt annat komfort än dina old school-varselkläder.

Fluorescerande material och sneda/asymmetriska reflexer uppfyller kraven om synbarhet enligt EN ISO 20471 och ger dessutom plaggen ett modernt och slimmat utseende. ACCELERATE SAFE-serien omfattar en rad olika produkter både för damer och herrar, från byxor och jackor till kjolar och shorts, och kommer i flera olika färgkombinationer och storlekar från XS till 5XL. Alla byxorna kan dessutom industritvättas i 60 grader.

Hela ACCELERATE SAFE-sortimentet hittar du på www.mascot.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.