Mobilt och stationärt bland nyheterna från Kärcher

Mobilt och stationärt bland nyheterna från Kärcher

Lagom till att en hel vinters smuts ska spolas rent från fordon och verandor lanserar Kärcher nu en ny generation av mellanstora högtryckstvättar för kallvatten. De nya högtryckstvättarna kommer att vara tillgängliga i två versioner: en mobil modell med utdragbart handtag och lättviktshjul samt en stationär, väggmonterad modell främst avsedd för användning inom bilbranschen.

En trevlig nyhet för den mobila tvätten är EASY!Force-handtaget som använder vattentrycket för att pressa tillbaka avtryckaren i handflatan, vilket gör att du inte behöver hålla in den efter avtryckning. Den permanenta spänningen i handens och fingrarnas muskler är alltså inte längre nödvändig. Övriga specs får du läsa dig till själv. Men att högtryckstvättarna är tillgängliga i energiklasser med en flödeshastighet på 560 till 800 l/h och ett arbetstryck på 140 till 180 bar, det kan vi ändå nämna. Mer information hittar du på www.kaercher.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.