https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Mirka lanserar batteridriven slipmaskin

Mirka lanserar batteridriven slipmaskin

”ANGOS, ANGOS är min arvedel”, skaldade Pär Lagerkvist redan 1916. Eller var det möjligen ”ångest”? På DMH lutar vi i alla fall åt det första, vilket betyder att Lagerkvist onekligen var före sin tid med att dikta om Mirkas nyss lanserade batteridrivna slipmaskin, ANGOS ARG-B 200. 

Ett på alla sätt mångsidigt verktyg är det hur som helst, som erbjuder en justerbar verktygshastighet på 2 500–20 000 rpm och, med tillbehör som slipborstar, Quick Lock-rondeller, hårdmetallfilar, slipskivor och kapskivor, kan användas till en rad uppgifter från slipning av metall och rengöring efter svetsning till ytkonditionering, avgradning och färgborttagning.

Med Bluetooth öppnar sig därutöver en hel uppsjö av smart funktionalitet via myMirka-appen, såsom vibrationsmätning, varvtalshantering och automatisk stoppfunktion. Läs mer på www.mirka.com/sv.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.