Minst på marknaden

Nya kompakta Bluetooth-dammsugare från Festool.
Minst på marknaden

Att mobilitet och flexibilitet prioriteras allt mer på dagens monterings-, inbyggnads- och renoveringsjobb är tydligt. Att släpa på tung och otymplig utrustning är helt enkelt inte ett modernt sätt att jobba. Festools nya dammsugare CT MIDI I och CT MINI I får plats alla bilar och är enkla att transportera och förvara. CT MIDI I med en behållarvolym på 15 liter är marknadens minsta dammsugare för hälsofarligt M-klassat damm. Än mindre är dock 10 liters-maskinen CT MINI I som utvecklats för L-klassat damm.

Båda modellerna är utrustade med Bluetooth-funktionalitet, intuitiv touch-manövrering (fungerar även med handskar) istället för vred, slät sugslang med automatisk sugslangsavkänning och plan förvaringsyta för verktyg och arbetsmaterial. En bonus är att förvaringsytan också kan dessutom användas som sittplats om du behöver ta en kaffe innan du städar upp i verkstaden. CT MIDI I och CT MINI I finns i handeln från och med januari 2019.

Mer information finns på www.festool.se

 

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER