https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Minimera riskerna för olycksfall med nytt verktyg från Binosight

Minimera riskerna för olycksfall med nytt verktyg från Binosight

Att byggbranschen har en del att jobba på när det kommer till säkerhetstänk på arbetsplatserna behöver man inte titta längre än till Arbetsmiljöverkets årliga sammanställning av olycksfall för att inse. Men vad kan man göra för att bryta den dystra trenden? Ett sätt är att använda det nya digitala mätverktyget PQi, som tagit fram av mjukvaruföretaget Binosight i samarbete med den ideella föreningen Håll Nollan. 

Så här funkar det: Baserat på svaren från åtta standardiserade frågor som utvecklats tillsammans med specialister inom arbetsmiljö och säkerhet tar PQi, som är tillgängligt på 14 språk, fram ett ”säkerhetsklimat” för det aktuella projektet – information som sedan kan användas vid projektledning för att proaktivt fånga upp säkerhetsrelaterade brister innan olyckan är framme.

Läs mer på www.binosight.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.