Minimal vinkel!

Nya smidiga proffsmaskiner från Chicago Pneumatic
Minimal vinkel!

En ny, smidig och sladdlös vinkelslip. Det vore väl en start på jobbet efter semestern det? CP8345 och CP8350 är två nya proffsmaskiner från Chicago Pneumatic, perfekta för dig som jobbar med exempelvis fordon eller MRO-applikationer.

Maskinernas borstlösa motorer levererar 750 W. Det som skiljer dem åt är skivdiametern, där CP8345 är anpassad för 115 mm skivor och CP8350 för 125 mm skivor. Sprängskyddet roterar du enkelt med en knapptryckning för maximal kontroll, exempelvis vid arbete i trånga utrymmen. Batteriet har dessutom en unik placering som gör att vinkelslipen kan användas i en minimal vinkel mot arbetsstycket. CP8345 och CP8350 levereras med två 20 volts-batterier (4 Ah alternativt 6 Ah), batteriladdare, handtag för höger- eller vänstermontage samt en spännyckel. Allt prydligt nedpackat i en stilig bag. Tillhörande slip- och kapskivor? Jadå, det finns också att beställas.

Läs mer på www.chpneumatic.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.