Mindre vikt – mer kraft

Milwaukees nya batteridrivna kapsåg kommer med ”bensinprestanda”
Mindre vikt – mer kraft

Dags att flytta fram gränserna för riktigt tunga batteriapplikationer igen då. Med nya kapmaskinen COS350G2 har Milwaukee återvänt från ritbordet med en pjäs som på något sätt både är mer kompakt, två kg lättare (vikt: 16,7 kg inklusive batteri) och levererar 10 procent mer kraft än föregångaren – tillräckligt med kräm för att kapa armerad betong med 350 mm kapskiva, för dig som behöver en direkt referens.

Obelastat varvtal: 5 370 varv/min. Kapdjup: 125 mm. Inbyggd slanganslutning för våtkapning (kompatibel med Milwaukees vattenspraytank M18 SWITCH TANK) gör att maskinen hanterar både torr- och våtkapning.

För större säkerhet och än mer exakta snitt finns kapvagnen MXF COSC att tillgå som tillval. Levereras med DUH 350 mm diamantkapskiva samt väska till batterier och laddare.

Läs mer på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.