Mindre turbulens på jobbet

Svenska Silvent lanserar prisbelönt ergonomisk blåspistol.
Mindre turbulens på jobbet

Trots att Blåspistoler är ett de mest använda verktygen i produktionsmiljöer är det fortfarande för många som inte har koll på de potentiella riskerna vid blåsning med tryckluft: luftembolism (tryckluft i blodomloppet) hörselnedsättning och ögonskador, för att nämna de vanligaste.

I september rullar svenska Silvent ut en ny ergonomisk blåspistol, Pro One, som redan innan lanseringen belönats med två designpris: Red Dot Product Award och International Design Excellence Awards (IDEA). Pro One är utrustad med ett helt nytt, patentsökt munstycke i rostfritt stål som skapar en koncentrerad luftstråle med riktad blåskraft som reducerar turbulens och minskar ljudnivåerna vid blåsning med upp till 10 dB. Det ergonomiska handtaget möjliggör flera olika grepp, vilket underlättar arbetet och minskar risken för förslitningsskador. Läs mer på www.silvent.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.