https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Mindre buller, mindre krångel

Ryggburen AWS-dammsugare med dubbla batterier från Makita.
Mindre buller, mindre krångel

En batteridriven ryggdammsugare kan vara din bästa vän när det handlar om städning av trånga utrymmen där en vanlig dammsugare inte får plats, eller jobb med maskiner där du behöver förflytta dig ofta, till exempel när stora ytor ska slipas.

DVC265ZXU, Makitas senaste ryggburna AWS-maskin, har ett HEPA-filter som gör att även de finaste dammpartiklarna stannar kvar i dammsugaren, och kan anslutas till verktyg som kombihammare, vinkelslipar och cirkelsågar via Bluetooth. Bara att starta maskinen och dammsugaren startar automatiskt. Med en sak mindre att hålla koll på sparar du inte bara tid på jobbet, du slipper också onödigt buller från en andra maskin – och att hamna på Youtube med fejset fullt av termoskaffe och OSB-skiva efter att ha snubblat över sladdar. Vikten landar på 3,9– 4,5 kg beroende på batteri. DVC265ZXU kommer även med ett midjebälte, samt en fjärrkontroll som gör det enkelt att alternera mellan normal och hög sugkraft.

Mer info och alla specs hittar du på www.makita.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.