Milwaukees nya mutterknackare levererar 2400 Nm

Världens första batteridrivna 1” mutterdragare från Milwaukee
Milwaukees nya mutterknackare levererar 2400 Nm

Inte nog med att Milwaukee år efter år fullständigt krossar konkurrenterna i disciplinen ”Verktygstillverkare med flest versaler i produktnamnen”. Nu rullar de utan att skämmas dessutom ut världens första batteridrivna mutterdragare med 1”-fäste. Vad var det någonsin för fel på ”lagom”, Milwaukee? 

Men skämt åsido, visst är det en riktigt fin maskin de plockat fram. M18 FUEL 1” är nämligen inte bara först i sitt slag, med ett vridmoment på upp till 2400 Nm är maskinen även världens mest kraftfulla batteridrivna mutterdragare – och då är maskinen ändå  3,2 kg lättare än ledande nätdrivna mutterdragare. 

Bland flera starka ”features” lyfter vi fram DRIVE CONTROL, en funktion med fyra lägen som ger användaren möjlighet att matcha effekt och hastighet efter arbetsuppgiften. Mer info och alla specs hittar du som vanligt på se.milwaukeetool.eu

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.