Milwaukee lanserar batteridrivna kombihammare

Milwaukee lanserar batteridrivna kombihammare

Alltid kul med batteridrivet i det riktigt tunga verktygssegmentet. De här nya, sladdlösa kombihammarna från Milwaukee, M18 ONEFHP-0X och M18 ONEFHPX-552X, har inte bara kraften för de mest krävande applikationerna på arbetsplatsen, vilket i klarspråk betyder upp till 24 mm betong. De borrar dessutom upp till 40 procent snabbare än tidigare modeller.

Parallellt med de två kombihammarna passar Milwaukee även på att rulla ut ett nytt dammutsug med AUTOPULSE-filterrengöringssystem, en unik integrerad lösning som gör det möjligt att tömma dammbehållaren genom att ansluta en dammsugare direkt till verktyget istället för att tömma den manuellt. Båda maskinerna är tillgängliga med eller utan ONE-KEY och FIXTEC. Mer information och demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.