Milwaukee höll event i Harlow – storsatsar mot grönyta

Milwaukee höll event i Harlow – storsatsar mot grönyta

DMH var på plats i Harlow utanför London den 14 september när Milwaukee, inför särskilt inbjudet branschfolk och representanter från media, lanserade ett helt gäng nya, batteridrivna produkter inför hösten och våren.

All in på utemiljö! Ja, så kan man beskriva Milwaukees senaste satsning, som offentliggjordes på ett event i Harlow, beläget cirka 33 kilometer nordost om centrala London.

Ingen kompressor, inga gaspatroner. Milwaukees nya klammerpistol M18 FFUS-302C för stängsel klarar klamrar upp till 50 mm, och skjuter upp till 600 märlor per laddning med ett 3 Ah-batteri. På Milwaukees event i Marlow berättar en slutanvändare som använder pickan att han nu klarar av ett 600 meter långt staket som tidigare tog 6 timmar på 1,5 timmar. 
Full prestanda på under sekunden! Specs som hastighet på 233 km/h, luftvolym på upp till 17 m³/min och en konstant kraft på 17,7 N skojar man inte bort. Milwaukees nya lövblås M18 F2BL-802 för dubbla 18V-batterier kommer också med funktionalitet som variabel hastighetsutlösare, dubbla handtag och utbytbara munstycken. 
Samma funktioner som en motorsåg, i ett mindre format. Milwaukees nya grensåg M18 FHS20 är kommer bland annat med barkstöd i metall och automatisk kedjesmörning. Specs för prestanda, drifttid och liknande släpper Milwaukee först i början av 2023, när sågen officiellt lanseras. 

Du kan läsa ett mer utförligt reportage från vårt besök i Harlow och Milwaukees storsatsning mot grönyta i nästa nummer av DMH, som är ute den 20 oktober.

Se en video från vårt besök här!

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.