Mer mellanregister, Christer?

Styr dina 3M Peltor-kåpor med mobilen.
Mer mellanregister, Christer?

Så vidare du inte driver verksamheten från ”The Unabomber” Ted Kaczynskis gamla stuga i Montanas ödemarker har du säkert koll på att verktyg och maskiner allt oftare kommer med appstyrning. Det gäller numera även för Sveriges mest sålda hörselkåpor, Peltor WS ALERT XPI. Med den nya appen är det betydligt lättare att finlira med inställningarna när du rör dig mellan arbetsplatser med olika bullernivåer. Bläddra i menyerna, justera volym och equalizer-inställningar för musik, telefonsamtal och omgivningsljud när bullret på arbetsplatsen förändras. Appen är helt gratis och finns på svenska, engelska och flera andra språk. 

Och till dig som faktiskt driver verksamheten från Ted Kaczynskis gamla stuga, och då antagligen föraktar ny teknik i stort. Lugn och fin, de manuella knapparna på kåporna fungerar fortfarande, även med handskar. Läs mer på www.3msverige.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER
Det här är en annons | Till sajten >