Mer ljus

Två intelligenta pannlampor från Suprabeam
Mer ljus

Flod- eller spotbelysning? Skinka eller ost på julknäckemackan? Varför inte både och, säger vi i båda fallen. S4 och S4-R är Suprabeams senaste intelligenta pannlampor som via två användarvänliga touch-knappar låter dig växla mellan två olika LED-ljuskällor – eller bomba på med båda samtidigt. 

S4 och S4-R levererar 500 lumen och jobbar med en helt ny teknologi som enligt Suprabeam ska ge upp till 30 procent längre brinntid (16 timmar) än konkurrenterna. Lamporna är dessutom IP68-klassade och vattentäta, vilket gör att de kan bäras i alla väder. Skillnaden mellan de två modellerna då? S4 drivs med tre stycken AAA-batterier, medan S4-R har ett uppladdningsbart Li-Pol batteri. Använd lamporna med det medföljande pannbandet, eller köp till en hjälm-klämma som passar standardfästet på de flesta skyddshjälmar. 685 kr exkl. moms för S4 och 855 kr exkl. moms för S4-R är de prisuppgifter vi har. 

Läs mer på www.suprabeam.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *