Mer effekt, samma storlek

Mer effekt, samma storlek

25 procent mer effekt. 25 procent mindre värmeutveckling. Samma kompakta design. Boom! Där har du de viktigaste egenskaperna hos Milwaukees nya M12 REDLITHIUM HIGH OUTPUT-batterier ”right out of the gate” som det heter på utrikiska.

Du som kan dina verktyg minns kanske att Milwaukee redan 2018 rullade ut HIGH OUTPUT-batterier på M18-plattformen. Nu är det alltså dags för dagens, och framtidens, M12-verktyg att få sig ett ordentligt lyft prestandamässigt. 

Batterierna, som initialt erbjuds som 2,5 (M12 HB2.5) och 5.0 Ah (M12 HB5), har även begåvats med en förbättrad konstruktion med större motståndskraft mot olja, lösningsmedel och fett – vilket såklart är perfekt för dig som jobbar i garage/verkstadsmiljöer.

Guldstjärna för ett smart överbelastningsskydd, som håller batteriet i det perfekta temperaturintervallet under arbetet. Mer info hittar du på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.