Med eller utan frunk

Elektrisk fyrhjulsdriven UTV från Corvus
Med eller utan frunk

UTV-fordon är utan tvekan ett av de hetaste produktsegmenten just nu, och som vanligt nu för tiden handlar det mesta inom nyhetsflödet om eldrivet. Den här fyrhjulsdrivna arbetshästen från Corvus, Terrain EX4, som du hittar hos E-TRON, toppar 40 km/h och har en räckvidd på upp till 100 km beroende på körinställning.

En markfrigång på frikostiga 30,9 cm i kombination med en oberoende bakhjulsupphängning med 28,7 cm fjädringsväg, servostyrning och justerbara stolar borgar för en körupplevelse utöver de vanliga. En lastkapacitet på 620 kg och en dragkapacitet på upp till 755 kg säkerställer att Terrain EX4 klarar även de mest krävande arbetsuppgifterna.

Kommer i två stycken utföranden: EX4 Standard samt EX4 Advanced (då fordonet är utrustat med dörrar, förstärkt tak, eluppvärmd framruta och en frunk (ett främre förvaringsutrymme) på 45 liter.

Läs mer på www.etron.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.