Med betongen i molnet

Hållfasthetsmätning i realtid med ny tjänst från Thomas Betong
Med betongen i molnet

Med 25 år i branschen och lika många års erfarenhet av hållfasthetsmätningar så kan man sin betong på Thomas Betong. Det kan emellertid du också göra, med den nya och molnbaserade tjänsten Digital hållfasthetsmätning som är kopplad till Thomas Betongs befintliga portal Min Betong. Digital hållfasthetsmätning övervakar betongens hållfasthet i realtid medan du och dina medarbetare kan ägna er åt andra, mer verksamhetskritiska sysslor som formrivning och golvläggning.

Med all data i molnet har du därefter direkt access till samtliga mätvärden och kan enkelt skapa rapporter och sammanställningar. Min Betong är en prenumerationstjänst som finns i tre nivåer: BASIC som är kostnadsfri samt STANDARD och PLUS som är betaltjänster. Digital hållfasthetsmätning ingår som en del i Min Betong PLUS. Mer info hittar du på www.thomasbetong.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER