Massor av nyheter från Thermotech under våren

Massor av nyheter från Thermotech under våren

Svenska golvvärmeleverantören Thermotech har sannerligen inte legat på latsidan under vintern. Under våren rullar man ut ett gäng spännande systemlösningar för golvvärme och tappvatten för både villa-segmentet och stora objekt som flervåningshus, industrier och kommersiella lokaler. 

Bland nyheterna hittar vi bland annat ett skåp med konsol för installation av kommunal vattenmätare, ett helt nytt sortiment med förmonterade fördelarskåp och kulventiler med anslutning för plantätning. Thermotech har även utökat sitt sortiment av montagedetaljer, kopplingar och ventiler för installation av stam och stråk på väggar, tak och golv. Sortimentet omfattar nu även brandtätningar, och företaget kan därmed erbjuda smidiga helhetslösningar för både värme, vatten och stammar med kompletta leveranser direkt ut på arbetsplatsen. Avslutningsvis kommer Thermotech även att själva börja tillverka markvärmefördelare med monterade avstick direkt från företagets fabrik i de norrländska skogarna. Läs mer på www.thermotech.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER