https://track.adform.net/C/?bn=72748028

”Marknadens snabbaste 18V-kompressor”

”Marknadens snabbaste 18V-kompressor”

”Var fick du luft ifrån?”, är en sägning du säkert hört förut. Nästa gång kollegor eller konkurrenter drygar sig behöver du bara plocka upp Milwaukees kompakta 18V-kompressor som svar. Och möjligen tillägga att det maximala arbetstrycket ligger på 10,34 bar och luftflödet (vid 0 bar) är 38,8 liter/min – tillräckligt med prestanda för att fylla ett däck med dimensionen 285/75R16 på under minuten. 

M18 BI-0, som produkten heter, är vidare utrustad med en funktion som automatiskt stänger av kompressorn vid önskat tryck. Du kan dessutom spara upp till fyra däcktrycksinställningar för smidigare jobb framöver. För riktigt tuffa jobb och längre användning finns även en inbyggd fläkt.

Levereras med prestaventiladapter, munstycke och mässingchuck. Mer info samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.