Målerimaskin med indirekt impregneringssystem 

Målerimaskin med indirekt impregneringssystem 

Målerimaskiner hör inte till vanligheterna här bland DMH-nyheterna. Men den här pjäsen från Paolini, som du hittar hos Kristers Möbler & Maskin, tyckte vi ändå förtjänade att lyftas fram. Målerimaskin 320, som målar upp till fyra sidor samtidigt på en svepkörning i målarbox, kan användas för de flesta vanliga typer av träbalkar och paneler med en maximal diameter på 320 mm – och med en obegränsad längd. 

Indirekta appliceringsrullar applicerar färgen på profilen, varpå fem stycken motoriserade borstar säkerställer en perfekt ytfinish. Vid behov kan appliceringsrullarna även demonteras för direkt applikation på träet.

En fördel med det indirekta impregneringssystemet är att det möjliggör applikation av produkter med hög viskositet, UV-skydd och fungicider, samt produkter med hög färgtäckningskapacitet och intensiv pigmentering.

Mer info hittar du på www.kristersmoblermaskin.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.