Måla efter 20 min

Monteringslim och Svanen-märkt akrylfog från Relekta.
Måla efter 20 min

Ett nytt monteringslim och ”marknadens mest miljövänliga akrylfog”, det är vad Relekta lägger under julgranen i år. Åtminstone om man i begreppet ”under julgranen” väljer att inkludera produktlanseringar i oktober.  

FoamTack till att börja med är ett monteringslim för snabb och effektiv limning av material som murblock, sten och isoleringsskivor som ersätter såväl murbruk och gipslim som förborrning, skruvar och plugg. Dessutom slipper du köldbryggor och skruvhål som måste spacklas. 101 Akryl Eco är Relektas första Svanenmärkta och M1-klassifierade akrylfog, en produkt för inomhusbruk och applikationer som exempelvis interiör- och akustikfogar runt listverk eller tätning av hål, skarvar och sprickor. 101 Akryl Eco-fogen är elastisk, UV-beständig och kan övermålas efter bara 20 minuter. Mer info hittar du på www.tec7.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER