Look, no hands!

Beröringsfria och vattenbesparande blandare från Oras.
Look, no hands!

Om rekordlåga grundvattennivåer, förra sommarens brutala torka och ständig klimat-shaming på social medier inte är argument nog för att du ska överväga att steppa upp ditt VVS-game med Oras nya EKO-vänliga och vattenbesparande blandare…Ja, låt oss då bara tillägga att de också är förbannat snygga. 

Oras Optima 2729F är en köksblandare med beröringsfri funktion, flexibel utloppspip temperaturdisplay med varningsindikering för hett vatten och separata vred för varmt och kallt vatten. 

Oras Inspera 3016F är en beröringsfri tvättställsblandare med temperaturvred, autofocus-sensor, smutsfilter och backventiler som sparar upp till 50 procent av vattenförbrukningen jämfört med traditionella ettgreppsblandare. Med Oras App kan du dessutom övervaka och justera blandarna från mobilen. Mer info hittar du på www.oras.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER
Det här är en annons | Till sajten >