LK Systems introducerar smart VVS-teknik i ny serie

LK Systems introducerar smart VVS-teknik i ny serie

Att koppla rör och pressa kopplingar för exempelvis tappvatten och värme kan vara ett tungt, monotont och obekvämt arbete. Den nya serien pressverktyg från LK är inte bara lättare och mer flexibla än de flesta alternativen på marknaden utan är dessutom uppdaterade med en praktisk infodisplay, Bluetooth-teknik och flera smarta funktioner som underlättar arbetet för VVS-installatören. Den nya serien består av modellerna Minipress Connect, ACKE Connect och Max Connect. 

På infodisplayen kan du enkelt läsa av matnyttiga parametrar som batteristatus, presstryck, arbetstid, antal pressningar och serviceintervaller. Pressverktygen går även att ansluta till en egen app via Bluetooth, där du även kan göra inställningar för verktyget. LK erbjuder också en mjukvara till datorn för övervakning, arkivering och utskrift av pressdata som gör att installatören enkelt få ut en överskådlig projektdokumentation med uppmätt presstryck för varje pressning. Läs mer på www.lksystems.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER