Ljusare tider

Stativlampa med dubbel ljusstyrka från Milwaukee
Ljusare tider

Släpar du fortfarande runt på halogenlampor på bygget är det hög tid att en gång för alla komma in i matchen. Och med ”matchen” menar vi ett sätt att jobba där du använder dig av produkter som Milwaukees nya batteridrivna High Output-stativlampa med integrerad laddare som bokstavligen monteras på några sekunder. M18 HOSALC-0, som den här pjäsen heter, kommer med tre effektlägen, tre oberoende lampor, en maximal drifttid på hela 10 timmar och bombar ut 6 000 lumen högkvalitativt TRUEVIEW-ljus på arbetsplatsen – 100 procent mer än föregångaren.

Förbättrat bärhandtag gör transport och förvaring enklare. Lampan kan dessutom enkelt förlängas från 1 till 2,2 meter för jobb som kräver belysning ovanför huvudhöjd, eller för att minimera skuggor när ljuset riktas nedåt. Mer info samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.