Livslångt flamskydd

Två nya flamkollektioner från Blåkläder.
Livslångt flamskydd

Inherent flamskyddade arbetskläder som gör jobbet är en sak, men särskilt komfortabla är de ärligt talat sällan – särskilt inte om du är tjej. 

Det vill Blåkläder nu ändra på med två nya kollektioner flamskyddade arbetskläder med stretchpaneler: Inherent Stretch som består av byxorna 1487, 1587 och 1486 samt damkollektionen Multinorm Lightweight innefattar jackan 4969, byxorna 7188 och 7189 och underställsbyxorna 7203. Ledorden för båda kollektionerna är maximal komfort och rörelsefrihet, slitstyrka och ”livslångt flamskydd” – ord och inga visor när det kommer till säkerheten. CORDURA/Kevlar-förstärkta knän, dolda knappar, avtagbar ID-kortsficka, flamskyddade reflexer och fler smarta fickor än en hord kängurur på grönbete är andra detaljer vi skulle kunna nämna. Helt fel ser de inte ut heller. 

Kolla in båda kollektionerna på www.blaklader.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.