Liten maskin, stor personlighet – FLEX släpper kompakt allround-skruvdragare

Liten maskin, stor personlighet – FLEX släpper kompakt allround-skruvdragare

Den perfekta allroundskruvdragaren? Med ett vridmoment på 65 Nm, ett maximalt varvtal på 1800 varv/min (på tvåans växel) och en aggressiv prissättning har FLEX utvecklare återvänt från ritbordet med ett 18V-verktyg som de själva kallar ”en liten maskin med stor personlighet” som säkerligen kommer att tilltala många yrkesproffs. Särskilt eftersom vikten stannar på 1,14 kg exklusive det batteri du väljer att stoppa i den, och att skruvdragaren kommer med LED-teknik som lyser upp arbetsområdet både innan och efter själva användandet.

Nytt för 2023 är även ett bättre alternativ till det kreativa kaoset i verktygslådan, nämligen slagtåliga, stapelbara bits- och tillbehörsboxar. Bland dessa kan nämnas en bitsbox för magnetiska, korta 25 mm bits med HEX- fäste, och en bits/tillbehörsbox för magnetiska krafthylsor samt långa och korta bits med HEX-fäste.

Läs mer på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.