Linjelaser med inbyggt måttband

Linjelaser med inbyggt måttband

Har det någonsin varit enklare att måtta för hyllor eller kakel? Atino är namnet på den här smidiga linjelasern från Bosch som fästs mot släta väggar med hjälp av en silikonkudde (på ojämna underlag används istället en medföljande adapterplatta) varefter lasern kan startas och linjen ställas in efter arbetsuppgift. Atino indikerar grönt vid jämna intervall som 0, 90, 180 och 270 grader. Vid behov finns även ett inbyggt måttband på 1,5 meter att tillgå. 

Med en räckvidd på runt 1,7 meter och en avvägningsnoggrannhet på +/- 0,3 grader är Atino naturligtvis inte tänkt som ett alternativ till traditionell proffsutrustning. Men för enklare arbetsuppgifter där det inte känns lockade att ställa upp en stativburen pjäs, där kan vi nog ändå tycka att den här ”pucken” en plats. Läs mer på www.bosch-professional.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.