Light, Medium eller Heavy Duty?

Tåliga, självhäftande skyddsmattor från TecDura
Light, Medium eller Heavy Duty?

Fottrafik, slitage och spill hör byggprojekt till. Men det är naturligtvis inget som beställaren ska behöva ta med i beräkningarna. Med TecDuras nya sortiment skyddsmattor har du ”baserna täckta”, och ytorna skyddade, under hela byggfasen – oavsett det handlar om renovering, byggnation eller konstruktion.

Tre stycken slitstarka, självhäftande, UV-resistenta skyddsmattor av geotextil med olika grad av skydd är det vi pratar om: Light Duty, Medium Duty och Heavy Duty – produkter som erbjuder ett effektivt skydd upp till 12 månader. Samtliga kan användas på vanliga underlag som betong, marmor, byggkeramik, granit och lackade trägolv.

Samtliga har en ovansida med anti-slip för högre säkerhet på arbetsplatsen, och lämnar heller inga rester vid borttagning. Bredd: 100 cm. Finns på rulle om 10 meter och 25 meter.

Läs mer på www.tebo.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.